Welkom bij Vereniging Lawn Tennis Bladel

55 plus toernooi
   (20-06-2019)

Zie hier voor de uitnodiging van het 55 plus toernooi.

(Terug naar boven)


Kampioenen
   (11-06-2019)

Afgelopen weekend is het team meisjes t/m 17 kampioen geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

v.l.n.r.: Carlijn Rots, Roxy Jansen, Evi Diepens, Lieke Tenbult, Kim van Lierop, Renee Box, Fieke Schaafstra en (niet op de foto) Manouk Helmink.

(Terug naar boven)


Gemeente Bladel gaat sluitingstijden sportkantines strikter handhaven
   (06-06-2019)

Misschien hebben jullie het al vernomen in de media, maar het voorstel om de sluitingstijden van de sportkantines te vervroegen naar 24.00 uur is door de gemeenteraad gelukkig niet overgenomen. Hierbij heeft de weerstand op dit voorstel vanuit de verenigingen (en met name van VLTB) een rol gespeeld. Dit betekent dat we zoals altijd open kunnen blijven tot 01.00 uur. Voor bijzondere evenementen (zoals de open Blaalse en/of clubkampioenschappen) kunnen we ontheffing vragen om eventueel langer open te blijven. Of er sprake is van een ontheffing zullen we per evenement aangeven.

Zonder ontheffing moet de sportkantine vóór 01.00 uur gesloten zijn en mag er geen drank meer worden geschonken.

De gemeente heeft aangegeven in de toekomst strikter te gaan handhaven op het naleven van de sluitingstijden. Het komt wel eens voor, zeker bij competitiewedstrijden, dat het ook wel eens later wordt dan 01.00 uur. Als gevolg van het gemeentelijk beleid en de handhaving hierop , kan en mag dit niet meer gebeuren. We dienen ons strikt te houden aan de toegestane sluitingstijden. Het is in het belang van onze club dat iedereen zich hieraan gaat houden, anders kan de vereniging hiermee ernstig in de problemen komen. Voor overtredingen worden hoge boetes in rekening gebracht en als uiterste maatregel kan dit leiden tot sluiting van de accommodatie. Omdat het beheer van onze bar in handen is van onze eigen leden, doen wij dan ook een beroep op de verantwoordelijkheid van onze leden en in het bijzonder op de persoon (personen), die op dat moment verantwoordelijk is voor de bardienst. Bij een niet correcte naleving hiervan , behouden wij ( het bestuur) het recht voor om de leden hiervoor financieel aansprakelijk te stellen.

Dit handhavingsbeleid geldt ook voor het verstrekken van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar. Ook brengen we nog eens onder de aandacht dat het verplicht is dat leden die bardienst draaien, dienen te beschikken over het IVA certificaat. De cursus hiervoor kan online gevolgd worden, waarna het certificaat wordt verstrekt. Zie hierover ook eerdere publicaties.

Het bestuur

(Terug naar boven)


Inschrijven voor najaarscompetitie 2019
   (22-05-2019)

Terwijl de voorjaarscompetitie nog in volle gang is, is de inschrijving voor de najaarscompetitie 2019 alweer geopend. Teams kunnen zich opgeven door voor maandag 24 juni het formulier in zijn geheel in te vullen en te sturen naar:

Om een team in te kunnen schrijven, is het van belang dat alle gegevens op het formulier correct ingevuld zijn. Geef als captain ook aan of jullie 17+ of 35+ willen spelen en of je alleen dubbels of ook singles wil spelen. De mogelijkheden voor de verschillende competitievormen zijn groot, waardoor het belangrijk is duidelijk aan te geven aan welke competitie jullie willen deelnemen. 

De competitie wordt gehouden tussen 10 september en 27 oktober, waarbij de inhaaldata staan gepland voor begin november. Kijk voor meer informatie op de site van de KNLTB.nl.

(Terug naar boven)


Bierproeverij
   (17-05-2019)

Gelijktijdig met de aanvang van de astronomische zomer van 2019 organiseren we op 21 juni as een VLTB bierproeverij (geschikt voor zowel mannen als vrouwen!).
Ook deze keer is dit een gezellige proeverij-avond zonder enig commercieel belang.

Je kunt je hiervoor t/m 7 juni opgeven.

Zie de bijlage voor meer informatie en hopelijk tot dan!

 

Groeten, de organisatie

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...