Welkom bij Vereniging Lawn Tennis Bladel

Gratis tennisclinic voor jeugd in Bladel op zondag 3 november
   (28-10-2019)

Op zondag 3 november kunnen alle jeugdleden van Bladel gratis meedoen aan een tennisclinic van 10.00 uur tot 12.00 uur. Daarbij wordt iedereen zoveel mogelijk naar niveau ingedeeld, zodat de clinic voor iedereen een sportieve uitdaging is. Ook jeugd die geen lid is mag meedoen aan de clinic. Dus heb je een vriend of vriendin die tennis misschien wel een leuke sport vindt, geef die dan ook op en neem die mee naar de clinic op de tennisclub.

Onder leiding van de trainers van de club krijgt de jeugd een gevarieerd programma aangeboden met verschillende oefenvormen, waarin het spelen met de bal centraal staat. Bij voldoende inschrijving vinden er op vijf banen allerlei oefenvormen plaats, waarbij alle tennisslagen aan bod komen. Hierbij krijgen de trainers hulp van goede tennissers van de club, zowel senioren van het eerste team als oudere jeugdleden. Je kunt op deze dag dus niet alleen plezier maken, maar ook echt iets leren. De clinic wordt met een grote spelvorm op een leuke wijze gezamenlijk afgesloten. En natuurlijk zorgt de jeugdcommissie ook voor iets lekkers.

Inschrijving

De deelname is gratis, maar je moet je wel inschrijven voor dit evenement. Jeugdleden van de VLTB kunnen zichzelf en een vriend of vriendin inschrijven door een mail te sturen naar:
Wij hopen op jullie deelname, want dan wordt de clinic zeker een succes!

(Terug naar boven)


Hoor de wind waait door je racket
   (11-10-2019)

Ja, je leest het goed, ‘Hoor de wind waait door je racket’ – toss. En wel op vrijdag 13 december van 18.30u tot 20.30u.

Als jeugdlid ben je van harte welkom tijdens de ‘Hoor de Wind waait door je racket’ -toss. We spelen onderlinge wedstrijdjes

Uiteraard sluiten we de avond af met één (of meerdere) rond-de-baan

Opgeven vóór 7 december via

(Terug naar boven)


Jij doet toch ook mee?
   (11-10-2019)

Op vrijdag 15 november nodigt VLTB al haar jeugdleden uit om mee te doen aan onze verrassingsactiviteit:

‘SURPRISE-SURPRISE’ !!


Plaats: 18.30u verzamelen bij VLTB
Activiteit duurt tot ca. 21.15u
Kleding advies: schone sportschoenen, sportkleding & een kleine handdoek
Laat ons z.s.m. weten dat je komt, want vol = vol! (vóór 9 november opgeven via , graag naam en leeftijd vermelden)

(Terug naar boven)


Tennisclinic voor jeugdleden
   (26-08-2019)

In samenwerking met onze tennisleraren bieden we een gratis tennisclinic aan voor alle onze jeugdleden. Alle deelnemers gaan 2 uur aan de slag op de tennisbaan. We gaan er een gezellige en sportieve ochtend van maken en je mag een introducé meenemen! Ook introducés kunnen zich aanmelden via onderstaand emailadres. Heb je geen racket? Geen probleem. Die kun je op de dag zelf lenen bij VLTB.

Datum: zondag 3 november
Tijd: 10.00-12.00u

Geef je op vóór 29 oktober via

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...