Nieuws

Speciale Bokbier toss avond op woensdag 21 november
   (17-10-2018)

Al jaren wordt er elke woensdagavond met groot succes een toss avond georganiseerd, waarop iedereen die zin heeft kan komen om een balletje te slaan. Op woensdag 21 november willen wij het eens net iets anders aanpakken: de toss avond blijft, en begint gewoon om 19.00, maar om 18.00 willen we beginnen met erwtensoep, en gedurende de avond kan er bokbier (of iets anders) gedronken worden, om de speelvaardigheid te verhogen, en worden er lekkere happen geserveerd. De happen zijn gratis, maar de drankjes zijn wel op eigen kosten. Om te weten hoeveel banen we moeten reserveren en hoeveel eten we in moeten slaan, willen we graag weten wie er allemaal komt. We hopen dus dat jullie je in grote getalen op zullen geven door een berichtje te sturen aan emailadres .
 
Tot 21 november!
 
Bart Graat en Dirk Meijer

(Terug naar boven)


HAPPY HALLOWEEN - tennisavond
   (03-10-2018)

Op zaterdag 27 oktober a.s. van 19.00 - 21.00 uur organiseren we voor alle jeugdleden een gruwelijk spannende
HAPPY HALLOWEEN - tennisavond
Kom lekker tennissen en griezelen.
Je mag verkleed komen; hoe enger hoe beter.

Deelname is gratis! Wel inschrijven vóór 22 oktober via

(Terug naar boven)


Zaterdag 10 november a.s., aanvang 20.00 uur, feest voor sponsoren en vrijwilligers
   (03-10-2018)

Vrijwilligers van onze vereniging noteer deze datum alvast in uw agenda. Het bestuur van VLTB nodigt alle sponsoren en vrijwilligers met partners uit voor een feestje op zaterdag 10 nov. a.s. , aanvang 20.00 uur. Het bestuur wil hiermee onderstrepen dat onze sponsoren en vrijwilligers van groot belang zijn en wil hen op deze wijze gaan bedanken. We hopen op een grote opkomst. Gezelligheid wordt gegarandeerd.

Alle vrijwilligers en sponsoren ontvangen hiervoor binnen 2 weken nog een uitnodiging.

(Terug naar boven)


Stand van zaken legionella bacterie
   (03-10-2018)

Gemeente en hun adviseur zijn er naar alle waarschijnlijkheid achter, wat de oorzaak is van de verhoogde concentratie van de legionella bacterie binnen ons clubgebouw. De oorzaak is waarschijnlijk de té lange en té ruim bemeten wateraanvoerleiding, waardoor bij lange droogteperiodes (zoals deze zomer) deze bacterie een grotere kans heeft zich te manifesteren. De gemeente heeft inmiddels opdracht versterkt dit euvel te verhelpen door een rechtstreekse waterleidingverbinding aan te leggen van ons clubgebouw naar de Egyptischedijk. Dit werk zal zo spoedig als mogelijk worden uitgevoerd. Inmiddels zijn de drie damesdouches allen voorzien van filters, waardoor alle douches bij de dames bruikbaar zijn. Bij de heren douches zijn 2 douches (ter plaatse aangeduid) te gebruiken. De douche bij de invalide toilet mag niet gebruikt worden.

Wij hopen dat het ongemak snel is verholpen.

(Terug naar boven)


Toon Pagina: 1 - 2 - [Volgende >>]


Ogenblik a.u.b. ...