Bardienst & Afkoop

Ieder lid van 18 jaar en ouder tot de leeftijd van 80 jaar wordt verzocht twee bardiensten per jaar te draaien.
We hebben een financieel gezonde tennisclub. Omdat de bardiensten worden verzorgd door onze eigen clubleden, kunnen we de contributie en de prijzen in het paviljoen laag houden.

Je kunt zelf je diensten inplannen door in te loggen op MijnKNLTB of via de KNLTB app! (zie instructie op deze website)

De instructie voor het draaien van een bardienst zelf is hieronder te vinden, neem deze door voor aanvang van je eerste bardienst.

Heb je vragen over je bardienst, mail dan naar: [email protected] of [email protected].

Een bardienst tijdens een evenement zoals het Open Toernooi  of de Clubkampioenschappen wordt als dubbele bardienst aangemerkt. Wanneer je een bardienst draait tijdens 1 van deze evenementen, heb je na 1 bardienst al voldaan aan je bardienstverplichting. Deze diensten zijn extra belangrijk, intensiever en vaak is dan ook bezetting na 23:30 uur wenselijk.
Als je jezelf hebt aangemeld voor de bardiensten krijg je 1 maand en 1 week van tevoren bericht wanneer je je bardienst dient te draaien. Het is dus noodzakelijk dat je emailadres correct is. Zorg dat dit bij de tennisvereniging juist doorgegeven is. ([email protected])
Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van de bardiensten en regelen zelfvervanging, indien nodig. Zijn er geen diensten voor jou ingepland voor 1 april, dan plannen wij voor jou een dienst in, uiterlijk voor 1 mei van elk jaar. Mocht ook dat niet lukken, of reageer je niet, dan volgt een incasso om de bardienstverplichting af te kopen. 

Zie hieronder het afkoopformulier voor de bardienst. 

Instructie bardienstmedewerker.docx Afkoopformulier_bardienstregeling_2023.docx