Vertrouwenspersoon bij VLTB

25 maart 2023


Vertrouwenspersoon bij VLTB

VLTB wil een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier tennis en padel speelt en zich thuis voelt. Gezamenlijk doen we er alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen om zo te zorgen voor een prettig en veilig sportklimaat.  

Binnen VLTB willen wij hier graag iets voor geregeld hebben. We hebben daarom een vertrouwenspersoon aangesteld. Zij fungeert als een centraal aanspreekpunt om zo met elkaar te zorgen dat de wijze waarop we binnen de club met elkaar omgaan respectvol en veilig is.  

De vertrouwenspersoon stelt zich voor…

Ik heet Inge van den Ende, ben getrouwd en woon ruim 30 jaar in Bladel. Ik ben een fanatieke tennis- en padelspeelster binnen de vereniging. Ik heb 15 jaar ervaring als vertrouwenspersoon binnen de organisaties waar ik heb gewerkt. Ik heb mijn eigen bedrijf als ambtelijk secretaris van ondernemingsraden; ik begeleid en ondersteun ondernemingsraden in hun medezeggenschaps-taken. Daarnaast ben ik externe vertrouwenspersoon bij Scandinavian Tobacco Group (voormalig Agio Duizel) en bij Jeugdzorg Limburg. Ik heb mijn diploma voor externe Vertrouwenspersoon gehaald bij de LIVP (Landelijk Instituut voor Vertrouwenspersonen).

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik luister naar je verhaal en help je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Daarnaast kan ik je helpen bij het indienen van een klacht bij de voorzitter van VLTB, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Ik doe niets zonder jouw medeweten. Jij houdt de regie en bepaalt welke stappen je gaat zetten.  

Ik ben bereikbaar via [email protected] of via 0613650727.

Nieuwscategorieën